f t g m
  • Retro számítógépek

  • Retro videojátékok

  • Interaktív kiállítások

  • Céges rendezvények

Copyright © 2021 Home - Hostgator Reviews - Retro számítógép kiállítás

Minden napra egy gagyi: Victor (TM) - 30

Szerencsére a jövőt befolyásoló marketing szakemberek gondoltak a fiatal generáció okítására is, így született a Victor (TM) - 30 kódnevű, első nekifutásra csak egy borzalmas minőségű pécé billentyűnek látszó játék. (Bár erős kétségeim vannak affelől, hogy a dzsunkacégnél, ahol a játék készült, van-e marketinges. Igaz manapság minden garázscégnek kell ilyen!)

Bővebben...

Minden napra egy gagyi: Entertainment System 2000

Az egyik leghitelesebb másolat a Nintendo (32024) Entertainment System 2000 néven futó klón (Ez utóbbi részlet egyébként matricával került fel a gépre, gondolom a "régi" géptől így akarták megkülönböztetni ;-)). Külsőre egy-az-egyben az eredeti házat másolták le, fogalmazzunk úgy, csökkentett anyag- és kivitelezési minőségben.

Minden egyes nyomógomb és csatlakozó az eredeti helyén található, sőt még a kontroller csatlakozó speckó formáját is megőrizték. Persze a spórolás áldozataként esett két nyomógomb is majd' kiesik a helyéről, de gondolom az örömtől elvakult felhasználókat ez nem nagyon zavarta (eleinte) ;-).

Bővebben...

Minden napra egy gagyi: Console TV BOS-3800A

Mai szépségünk nevénél szerintem árulkodóbb a külalak. Ismeretlen alkotónk szabadjára engedte fantáziáját, és valami olyan tökéletes burkolatot hozott össze ennek a játéknak, hogy minden ZS kategóriás Sci-Fi filmrendező megnyalná a tíz ujját!

Az elektronikára nem sok szót vesztegetnék, nézzük meg inkább a külsőségeket.

Bővebben...